Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

Huiswerkbegeleiding

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in Haarlem? Huiswerkbegeleiding van Haarlem Bijdeles is vooral gericht op persoonlijke aandacht, een prettige sfeer, structuur, planning en motivatie. Leerlingen die thuis teveel afgeleid zijn, kunnen op de huiswerkbegeleiding gestructureerd aan school werken. Hierbij is ook veel aandacht voor Leren Leren.

Tijdens de huiswerkbegeleiding bieden wij ondersteuning bij maken van huiswerk en het leren voor proefwerken. Studiebegeleiding draagt bij aan betere resultaten op school. Leerlingen gaan met meer motivatie en plezier naar school en houden meer vrije tijd over om thuis leuke dingen te doen. Voor ouders neemt huiswerkbegeleiding de stress weg van het controleren of huiswerk wel gemaakt is en proefwerken wel goed geleerd zijn.

Wij hebben in de afgelopen jaren ons eigen leerlingenvolgsysteem ontwikkeld. Hiermee houden wij de voortgang van de leerlingen in de gaten en hebben zowel ouders als kinderen thuis de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van het werk wat is verzet. Voor meer informatie zie Maginda. De huiswerkbegeleiding is maandag t/m vrijdag geopend van 14:00 tot 18:00.

Onze waarderingen

  • Leerlinge Rosa Ik ben superblij met mijn cijfers en ook heel blij met de hulp die ik heb gekregen!
  • Leerlinge Rosa Ik ben superblij met mijn cijfers en ook heel blij met de hulp die ik heb gekregen!
  • Ouders Mick Zonder jullie goed zorgen en het continu in contact staan met Mick heeft hem op meerdere vlakken echt vooruit geholpen, dank.


Bekijk alle referenties