Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

Bijdeles Blog

Het Bijdeles Blog

 

Haarlem Bijdeles geeft bijles en huiswerkbegeleiding in Haarlem. Op het Bijdeles Blog delen wij onze visie op bijles, huiswerkbegeleiding, leren leren, onderwijs, en alles wat daarmee te maken heeft. Ook plaatsen we regelmatig updates over ons werk op de huiswerkbegeleiding. Hieronder vindt u onze meest recente berichten.

Referenties

Ook de afgelopen periode ontvingen wij weer geregeld leuke en bemoedigende berichten van leerlingen en ouders. Deze blijven ons motiveren!
Dank jullie wel.

 

[one_third]

Allereerst wil ik jullie complimenteren met de begeleiding van Nina, zij gaat met veel plezier naar jullie toe, en zegt ook dat ze zich bij jullie veel beter kan concentreren en dus ook beter leert!!

Moeder Nina

 

Tammes kwam echt enthousiast thuis. Heeft veel aan jullie hulp gehad.

Moeder Tammes

 

AK  (aardrijkskunde) ging heel goed ben zo blij!!!!

Stella

 

De eerste weken zijn voorbij en was Gijs heel enthousiast over HWB!

Vader Gijs
[/one_third]

[one_third]

Wij horen Dominique erg tevreden over jullie en we zien zijn motivatie om te werken voor school toenemen nu hij bij jullie hwb volgt.  Dank voor jullie feedback over de inzet van Dominique, daar zijn we blij mee!

Moeder Dominique

 

Mika kwam enthousiast thuis vanmiddag.

Moeder Mika

 

He Tim, voor bio heb ik een 8,2 gehaald, sta nu geen onvoldoende meer! 😀

Jami

 

Onverwacht SO maar toch een 8 gehaald voor mijn wiskunde. Super chill.

Roza

[/one_third]

[one_third_last]

Zico is zeer tevreden over jullie begeleiding. Voor Zico zijn het gevoel en de sfeer belangrijk, die bij jullie ook prima zijn.

Vader Zico

 

He Michiel, ik heb een 8,3 voor m'n Geschiedenis, super blij!!!

Stefanie

 

Ik heb de indruk dat hij met veel minder tegenzin zowel naar school als naar jullie gaat. Wij merken tevens dat hij steeds meer zelfvertrouwen krijgt.

Moeder Ottavio

 

Wij zijn erg blij met jullie persoonlijke doch professionele aanpak, mijn zonen hebben hier echt veel baat bij. Dank hiervoor!

Moeder Wiebe en Joris

[/one_third_last]

Meer berichten

 • De kracht van begeleiding op maat

  De afgelopen weken heb ik (Karlijn) tijd gehad om de leerlingen die ik begeleid bij het maken van huiswerk en het voorbereiden voor toetsen beter te leren kennen. Vrij snel werd mij duidelijk hoe groot de verschillen tussen de leerlingen zijn: de een maakt graag een praatje, terwijl de ander liever zelfstandig aan het werk […]

 • “Hoe overleef ik… Haarlembijdeles zonder tosti’s”

  De herfstvakantie is begonnen en dat betekent dat de eerste paar maanden van het nieuwe schooljaar er weer opzitten. Het jaar is natuurlijk anders dan andere jaren, de introductieweek voor nieuwe brugklassers was anders, er zijn geen uitjes en ook andere extra activiteiten buiten het normale lesrooster zijn er dit jaar nog niet geweest. Scholen […]

 • Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

  Teamuitje

  Hieronder een selectie van ons meest recente teamuitje: samenwerken, leren maar bovenal plezier hebben.    

 • Faalangst

  Door Tim Koning Faalangst, wie kent het tegenwoordig niet? Net zoals ‘dyslexie’ en ‘concentratieproblemen’, is faalangst een veelgehoorde verklaring wanneer een leerling moeite heeft met school. Als huiswerkbegeleider en psycholoog in opleiding kom ik in aanraking met faalangst in de praktijk en met de wetenschap erachter. Graag deel ik een aantal inzichten over faalangst met […]

 • Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

  Het maken van fouten als onderdeel van succes

  De mindset van ieder persoon is anders en ook afhankelijk van vele factoren, denk bijvoorbeeld aan het weer, een vakantie, je werk maar ook je vrienden of relatie. Binnen elk van deze domeinen kan de mindset anders zijn. Desalniettemin kan de mindset onderverdeeld worden in twee categorieën: een statische mindset en een groeimindset. Deze twee […]

Onze waarderingen

 • Leerlinge Rosa Ik ben superblij met mijn cijfers en ook heel blij met de hulp die ik heb gekregen!
 • Leerlinge Rosa Ik ben superblij met mijn cijfers en ook heel blij met de hulp die ik heb gekregen!
 • Ouders Mick Zonder jullie goed zorgen en het continu in contact staan met Mick heeft hem op meerdere vlakken echt vooruit geholpen, dank.
Bekijk alle referenties