Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

Bijdeles Blog

Het Bijdeles Blog

 

Haarlem Bijdeles geeft bijles en huiswerkbegeleiding in Haarlem. Op het Bijdeles Blog delen wij onze visie op bijles, huiswerkbegeleiding, leren leren, onderwijs, en alles wat daarmee te maken heeft. Ook plaatsen we regelmatig updates over ons werk op de huiswerkbegeleiding. Hieronder vindt u onze meest recente berichten.

Referenties

Ook de afgelopen periode ontvingen wij weer geregeld leuke en bemoedigende berichten van leerlingen en ouders. Deze blijven ons motiveren!
Dank jullie wel.

 

[one_third]

Allereerst wil ik jullie complimenteren met de begeleiding van Nina, zij gaat met veel plezier naar jullie toe, en zegt ook dat ze zich bij jullie veel beter kan concentreren en dus ook beter leert!!

Moeder Nina

 

Tammes kwam echt enthousiast thuis. Heeft veel aan jullie hulp gehad.

Moeder Tammes

 

AK  (aardrijkskunde) ging heel goed ben zo blij!!!!

Stella

 

De eerste weken zijn voorbij en was Gijs heel enthousiast over HWB!

Vader Gijs
[/one_third]

[one_third]

Wij horen Dominique erg tevreden over jullie en we zien zijn motivatie om te werken voor school toenemen nu hij bij jullie hwb volgt.  Dank voor jullie feedback over de inzet van Dominique, daar zijn we blij mee!

Moeder Dominique

 

Mika kwam enthousiast thuis vanmiddag.

Moeder Mika

 

He Tim, voor bio heb ik een 8,2 gehaald, sta nu geen onvoldoende meer! 😀

Jami

 

Onverwacht SO maar toch een 8 gehaald voor mijn wiskunde. Super chill.

Roza

[/one_third]

[one_third_last]

Zico is zeer tevreden over jullie begeleiding. Voor Zico zijn het gevoel en de sfeer belangrijk, die bij jullie ook prima zijn.

Vader Zico

 

He Michiel, ik heb een 8,3 voor m'n Geschiedenis, super blij!!!

Stefanie

 

Ik heb de indruk dat hij met veel minder tegenzin zowel naar school als naar jullie gaat. Wij merken tevens dat hij steeds meer zelfvertrouwen krijgt.

Moeder Ottavio

 

Wij zijn erg blij met jullie persoonlijke doch professionele aanpak, mijn zonen hebben hier echt veel baat bij. Dank hiervoor!

Moeder Wiebe en Joris

[/one_third_last]

Meer berichten

 • Hoe motiveer ik kinderen? Deel 3

  Leerlingen motiveren – Deel 3: Competentie   Situatieschets 1: ‘Ik kan het niet, dit is zo ontzettend veel. Het is onmogelijk om dit te begrijpen!’ *Haalt een onvoldoende* ‘Zie je wel, ik kan dit niet. Ik ga hier ook niet meer mijn best voor doen want ik begrijp het toch niet.’ *Haalt slechte cijfers voor […]

 • Hoe motiveer ik kinderen? Deel 2

  Leerlingen motiveren – Deel 2: Betrokkenheid   ‘Hij/zij heeft er gewoon geen zin in, toont geen respect en zit altijd onderuit gezakt. Ik weet echt niet hoe ik hem/haar moet helpen! Ik heb ook minder zin om te helpen dus ik laat het maar gewoon gaan en stop er weinig energie in.’ Wat gaat hier […]

 • Hoe motiveer ik kinderen? Deel 1

  Leerlingen motiveren – Deel 1: Autonomie Docenten, ouders, bijlesdocenten geven vaak aan dat een leerling geen of weinig motivatie heeft. Maar waar komt dit dan door? Heeft een leerling inderdaad geen motivatie of zijn er andere factoren aanwezig die deze motivatie in de weg staan?   De zelfdeterminatietheorie (ZDT) is een motivatietheorie bedacht door Ryan […]

 • Het plezier en de groeimindset

  We openen graag met twee alinea’s uit een artikel van de Correspondent van Lynn Berger, 4 augustus 2020. ”En er is het kind. Niet lang nadat ik Whiplash had gezien, leerde ze lopen. Avond aan avond bekeek ik haar terwijl ze aan het oefenen was. Vijftien stapjes, twintig, de armen gestrekt omhoog, als de Messias of […]

 • De kracht van begeleiding op maat

  De afgelopen weken heb ik (Karlijn) tijd gehad om de leerlingen die ik begeleid bij het maken van huiswerk en het voorbereiden voor toetsen beter te leren kennen. Vrij snel werd mij duidelijk hoe groot de verschillen tussen de leerlingen zijn: de een maakt graag een praatje, terwijl de ander liever zelfstandig aan het werk […]

Onze waarderingen

 • Leerlinge Rosa Ik ben superblij met mijn cijfers en ook heel blij met de hulp die ik heb gekregen!
 • Ouders Mick Zonder jullie goed zorgen en het continu in contact staan met Mick heeft hem op meerdere vlakken echt vooruit geholpen, dank.


 • Vader Daaf Dank voor de tomeloze inzet en hulp!
Bekijk alle referenties