Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

De docenten

 • Dominique - Vestigingsmanager en vertrouwenspersoon

  Dominique Israël heeft havo Economie & Maatschappij en Cultuur & Maatschappij afgerond op het Coornhert Lyceum. Dominique heeft na haar havo de studie Commerciële Economie afgerond en heeft toen een jaar gewerkt in deze branche. Ze merkte dat ze iets miste in het werkveld en is toen begonnen met de studie Toegepaste Psychologie. Ze heeft vorig jaar haar scriptie geschreven bij Haarlem Bijdeles. Dit ging over hoe de motivatie van de leerlingen kan worden vergroot. Ze heeft al meerdere onderzoeken gedaan naar het zelfbeeld, de zelfwaardering en motivatie van leerlingen en blijft dit een interessante doelgroep vinden. Dominique heeft zes jaar werkervaring in bijles en huiswerkbegeleiding geven aan leerlingen. Inmiddels is zij afgestudeerd als toegepast psycholoog en is zij naast haar functie als vestigingsmanager ook vertrouwenspersoon voor de leerlingen.

  In haar functie als vertrouwenspersoon biedt ze de leerlingen een luisterend oor en helpt ze hen waar kan. Ze vindt het fijn de praktische aanpak van school met het leren plannen en leren leren te combineren met de persoonlijke aanpak en het bieden van een luisterend oor.

 • Niké - Vestigingsmanager

  Niké Oomkes heeft haar vmbo-T afgerond op het Montessori College Aerdenhout. Hierna is ze een jaar IVS (een tweetalige opleiding Marketing) gaan volgen op het Nova college. Ze kwam erachter dat dit toch niet goed bij haar paste en is uiteindelijk naar de Vavo gegaan om haar Havodiploma te halen. Op dit moment studeert ze de opleiding voor leraar geschiedenis op de Hogeschool van Amsterdam, wat goed aansluit bij huiswerkbegeleiding en bijlessen. Ze zit in het laatste jaar van haar opleiding en is bezig met haar scriptie, waarin ze onderzoekt hoe ze leerlingen kan helpen de stof sneller en beter te begrijpen en zo ook de leerling duidelijk te maken waarom geschiedenis een belangrijk vak is. Dat komt natuurlijk van pas bij haar werk voor Haarlem Bijdeles! Naast geschiedenis, is ze ook goed in maatschappijleer, aardrijkskunde, biologie, Engels en kunst. Verder reist Niké veel en houdt ze van klussen en kanoën.

 • Jocelyn - Docent

  Jocelyn heeft VWO Natuur & Gezondheid/Techniek + Economie afgerond, met een kleine omweg van het Mendel College tot aan staatsexamens. Hierna heeft ze de bachelor Psychobiologie aan de UvA behaald met een specialisatie in Moleculaire Neurowetenschappen. Na haar lab stage realiseerde ze zich dat ze de mogelijkheid een ander te helpen en direct met elkaar in contact te staan hierin miste. Ze is toen begonnen aan de master Biologie (Freshwater & Marine Biology), met haar oog op de major Educatie om haar lesbevoegdheid te halen. Ze vindt het fascinerend wat er allemaal al ontdekt is over de werking van de mens en alles om ons heen en blijft graag leren en ontdekken. Ze hoopt dit enthousiasme mee te kunnen geven en de leerlingen te kunnen steunen in wat zij nodig hebben om met plezier verder te groeien. Verder is ze actief bij de Bibliotheek Zuid-Kennemerland en Humanitas. Het leukste vindt ze om met mens en dier in de weer te zijn, het liefste in de natuur en lekker actief.

 • Afra - Docent

  Afra Paardekooper heeft VWO Natuurkunde & Gezondheid en Natuurkunde & Techniek afgerond op het Lyceum Sancta Maria in Haarlem. Hierna is zij begonnen aan de Bachelor Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Zij heeft al jaren wiskunde bijlessen gegeven op de middelbare school en begon dit na haar slagen toch weer te missen. Zij hoopt dan ook aan de hand van haar ervaring en enthousiasme de leerlingen goed te kunnen motiveren en te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Verder houdt ze ervan om onder de mensen te zijn en kan dit dan ook goed kwijt in haar eerste jaar bij de Feestcommissie bij haar vereniging in Utrecht.

 • Babet - Docent

  Babet Mooren heeft havo Cultuur & Maatschappij afgerond op het Haarlemmermeer Lyceum in Hoofddorp. Na een jaar de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie, kwam Babet erachter dat dit niet goed bij haar paste. Ze besloot om voor 8 maanden een studie Spaans te gaan volgen in Barcelona. Bij terugkomst was ze er zeker van dat dit haar passie was. Ze heeft zich aangemeld voor de opleiding docent Spaans waar ze volgend jaar mee zal starten. Ze heeft een passie voor nieuwe talen leren en gaf tijdens de middelbare school al bijles in Nederlands, Engels en Frans.

 • Karlijn - Docent

  Karlijn Verbraeken heeft vwo Cultuur & Maatschappij afgerond op ORS Lek en Linge in Culemborg. Daarna is zij de Bachelor Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam gaan doen waarin ze koos voor een minor Macroeconomics: International and Monetary Economics. Naast haar studie gaf Karlijn al twee jaar bijles aan huis in Amsterdam, nu brengt ze die ervaring mee naar de huiswerkbegeleiding. Momenteel is ze ook voorzitter van het bestuur van de studentensurfvereniging D.E.R.M.

 • Justus - Docent

  Justus Rebel heeft VWO Natuur & Gezondheid/Techniek afgerond bij het Ichthus Lyceum te Driehuis. Na een half jaar Technische Bestuurskunde aan de TU Delft te studeren bleek dit toch niet goed bij hem te passen. Na het resterende half jaar te werken in de zorg besloot hij PPE (Philosophy, Politics and Economics) te gaan studeren aan de VU Amsterdam. Justus zit nu in zijn tweede jaar van zijn bachelor. Hij combineert dit met werk als jeugdtrainer bij DSS en werken in een verzorgingstehuis. Verder speelt hij al een aantal jaren met veel plezier in een bandje. Zijn sterke vakken zijn; wiskunde, economie, natuurkunde, filosofie en muziek.

 • Teun - Docent

  Teun Koning heeft vwo Natuur & Techniek cum laude afgerond op het Huygens College in Heerhugowaard. Daarna is Teun naar Groningen gegaan om daar te beginnen met de studie Wiskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Teun besloot na een jaar om voor een meer maatschappelijk betrokken studie te kiezen en is toen overgestapt naar Sociologie. Inmiddels heeft Teun zijn bachelor afgerond en is hij halverwege zijn master Social Networks in a Sustainable Society. Teun geeft al sinds zijn laatste jaar op de middelbare school bijles en doet dit nu al meer dan acht jaar. Teun is gespecialiseerd in wis-, natuur- en scheikunde, en statistiek. Na zijn master wil Teun het onderwijs in.

 • Anna - Haarlem Bijdeles

  Anna - Docent

  Anna Kuit heeft vwo Natuur & Gezondheid afgerond op het Coornhert in Haarlem. Na een jaar criminologie gedaan te hebben aan de VU, koos Anna toch voor een studie die meer aansloot bij haar passie: het onderwijs. Nu zit zij in het derde jaar van haar studie Academische Pabo, wat erg goed aansluit en handig is bij de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Haar kracht ligt vooral in de talen, maar ook geeft Anna bijles in o.a. Biologie, Scheikunde en Natuurkunde. Anna sport graag in haar vrije tijd en houdt van een directe aanpak.

 • Tim - Haarlem Bijdeles

  Tim - Oprichter en eigenaar

  Tim Koning heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond op de Vrije School in Haarlem. Hij heeft Sport Marketing afgerond aan de Johan Cruyff University en heeft zijn bachelor Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Tim heeft hierbij als specialisatie de klinische richting gekozen. Daarnaast heeft hij een master behaald in Sport- en Prestatiepsychologie. Deze master heeft veel raakvlakken met het onderwijs, hier gaat het immers ook om presteren. Nu is Tim sportpsycholoog bij YAAP. Samen met Michiel schreef hij het boek De Talentformule over het belang van plezier bij talentontwikkeling, iets wat dagelijks in de praktijk wordt gebracht op de huiswerkbegeleiding.

 • Michiel - Haarlem Bijdeles Haarlem

  Michiel - Oprichter en eigenaar

  Michiel van Schagen heeft vwo Cultuur & Maatschappij afgerond op de Vrije School in Haarlem. Daarna heeft hij Politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Michiel heeft zijn Master Internationale Betrekking Cum Laude afgerond. Daarna is hij gaan werken als docent op de universiteit, waar hij aan de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit en het University College Utrecht lessen geeft over Politicologie en Internationale Betrekkingen. Samen met Tim begon hij tijdens zijn studie in 2013 met het geven van bijlessen en huiswerkbegeleiding als zzp'er, onder de naam Haarlem Bijdeles. In de afgelopen jaren is Haarlem Bijdeles gegroeid naar meerdere vestiging, nu ook in Amsterdam West als Amsterdam Bijdeles.

Onze videos

Onze waarderingen

 • Leerlinge Rosa Ik ben superblij met mijn cijfers en ook heel blij met de hulp die ik heb gekregen!
 • Ouders Mick Zonder jullie goed zorgen en het continu in contact staan met Mick heeft hem op meerdere vlakken echt vooruit geholpen, dank.


 • Vader Daaf Dank voor de tomeloze inzet en hulp!
Bekijk alle referenties