check-roundedchevron downchevron leftchevron up
170208_Bijdeles_23_HR

De docenten

Tim

Tim Koning heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond op de Vrije School in Haarlem. Hij heeft Sport Marketing afgerond aan de Johan Cruyff University en heeft zijn bachelor Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Tim heeft hierbij als specialisatie de klinische richting gekozen. Daarnaast is hij inmiddels begonnen met de master Sport- en Prestatiepsychologie. Deze master heeft veel raakvlakken met het onderwijs, hier gaat het immers ook om presteren. Daarnaast is Tim actief geweest als invaldocent bij het Sancta Maria. Tim is onze rainmain, de man van de cijfers. Vakken waarin Tim bijles geeft zijn o.a. Wiskunde, Economie, Natuurkunde, M&O en Scheikunde.

Michiel

Michiel van Schagen heeft vwo Cultuur & Maatschappij afgerond op de Vrije School in Haarlem. Daarna heeft hij Politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Michiel heeft zijn Master Internationale Betrekking Cum Laude afgerond. Daarna is hij gaan werken als werkgroepdocent op de universiteit, waar hij werkgroepen Public Policy geeft aan studenten. Hij geeft de bijlessen in talen, geschiedenis en aardrijkskunde. Michiel geeft niet alleen bijlessen, hij helpt studenten ook met schrijfopdrachten en scripties.

Anna

Anna Kuit heeft vwo Natuur & Gezondheid afgerond op het Coornhert in Haarlem. Na een jaar criminologie gedaan te hebben aan de VU, koos Anna toch voor een studie die meer aansloot bij haar passie: het onderwijs. Nu zit zij in het derde jaar van haar studie Academische Pabo, wat erg goed aansluit en handig is bij de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Haar kracht ligt vooral in de talen, maar ook geeft Anna bijles in o.a. Biologie, Scheikunde en Natuurkunde. Anna sport graag in haar vrije tijd en houdt van een directe aanpak.

Wouter

Wouter van Diepen heeft havo Economie & Maatschappij afgerond op het Mendel College in Haarlem. Wouter studeert momenteel aan de docentenopleiding waar hij als tweedegraads Economie docent wordt opgeleid. Wouter leert hier om te gaan met de didactische kant van het onderwijs maar ook het pedagogisch begeleiden van kinderen. Wouter heeft de afgelopen drie jaar op meerdere middelbare scholen in Amsterdam, Haarlem en Zaandam stage gelopen om zodoende de nodige ervaring op te doen. Wouter loopt momenteel stage bij het ECL.

Cathalijne

Cathalijne Gietman heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond op het Hermann Wesselink College in Amstelveen. Daarna is zij aan de Universiteit van Amsterdam Nederlandse Taal en Cultuur gaan studeren. Ze behaalde een Cum Laude diploma voor haar master Nederlandse Letterkunde en vervolgens een eerstegraads bevoegdheid als docent Nederlands. Na twee jaar voor de klas heeft ze zich bij Haarlem Bijdeles gevoegd vanuit haar wens om persoonlijker en met meer aandacht te kunnen begeleiden. Naast huiswerkbegeleider is Cathalijne freelance schrijver en bijlesdocent. Leesvaardigheid, schrijfvaardigheid en ‘leren leren’ zijn haar belangrijkste kennisgebieden.

Nikki

Nikki Meijerhof heeft vwo Cultuur & Maatschappij afgerond op het Petrus Canisius College in Alkmaar. Momenteel studeert zij voor docent Nederlands aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij heeft in Alkmaar al diverse werkzaamheden verricht met betrekking tot het geven van bijlessen en het geven van huiswerkbegeleiding. Nikki loopt momenteel stage op het ECL en doet het werk met veel plezier en passie.

Tom

Tom Beunke heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond op het Eerste Christelijke Lyceum te Haarlem. Daarna heeft hij Criminologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en zijn Master Criminal Justice behaald aan Universiteit Leiden. Als huiswerkbegeleider zal Tom zich met name richten op de vakken Geschiedenis, Maatschappijleer en Aardrijkskunde.

Gert

Gert heeft havo Economie & Maatschappij afgerond op het Herbert Vissers College te Nieuw-Vennep. Hij is met een Colloqium Doctum toegelaten tot de studie Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn master besloot hij te kiezen voor het onderwijs. Inmiddels heeft Gert zijn eerstegraads lesbevoegdheid in zijn vakgebied binnen en staat hij op zijn oude school voor de klas. Zijn belangrijkste kennisgebieden zijn Geschiedenis, Spaans en effectief leren.