Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

De docenten

 • Niké - Vestigingsmanager

  Niké Oomkes heeft haar vmbo-T afgerond op het Montessori College Aerdenhout. Hierna is ze een jaar IVS (een tweetalige opleiding Marketing) gaan volgen op het Nova college. Ze kwam erachter dat dit toch niet goed bij haar paste en is uiteindelijk naar de Vavo gegaan om haar Havodiploma te halen. Op dit moment studeert ze de opleiding voor leraar geschiedenis op de Hogeschool van Amsterdam, wat goed aansluit bij huiswerkbegeleiding en bijlessen. Ze zit in het laatste jaar van haar opleiding en is bezig met haar scriptie, waarin ze onderzoekt hoe ze leerlingen kan helpen de stof sneller en beter te begrijpen en zo ook de leerling duidelijk te maken waarom geschiedenis een belangrijk vak is. Dat komt natuurlijk van pas bij haar werk voor Haarlem Bijdeles! Naast geschiedenis, is ze ook goed in maatschappijleer, aardrijkskunde, biologie, Engels en kunst. Verder reist Niké veel en houdt ze van klussen en kanoën.

 • Babet - Docent

  Babet Mooren heeft havo Cultuur & Maatschappij afgerond op het Haarlemmermeer Lyceum in Hoofddorp. Na een jaar de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie, kwam Babet erachter dat dit niet goed bij haar paste. Ze besloot om voor 8 maanden een studie Spaans te gaan volgen in Barcelona. Bij terugkomst was ze er zeker van dat dit haar passie was. Ze heeft zich aangemeld voor de opleiding docent Spaans waar ze volgend jaar mee zal starten. Ze heeft een passie voor nieuwe talen leren en gaf tijdens de middelbare school al bijles in Nederlands, Engels en Frans.

 • Teun - Vestigingsmanager

  Teun Koning heeft vwo Natuur & Techniek cum laude afgerond op het Huygens College in Heerhugowaard. Daarna is Teun naar Groningen gegaan om daar te beginnen met de studie Wiskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Teun besloot na een jaar om voor een meer maatschappelijk betrokken studie te kiezen en is toen overgestapt naar Sociologie. Inmiddels heeft Teun zijn bachelor afgerond en is hij halverwege zijn master Social Networks in a Sustainable Society. Teun geeft al sinds zijn laatste jaar op de middelbare school bijles en doet dit nu al meer dan acht jaar. Teun is gespecialiseerd in wis-, natuur- en scheikunde, en statistiek. Na zijn master wil Teun het onderwijs in.

 • Anna - Haarlem Bijdeles

  Anna - Docent

  Anna Kuit heeft vwo Natuur & Gezondheid afgerond op het Coornhert in Haarlem. Na een jaar criminologie gedaan te hebben aan de VU, koos Anna toch voor een studie die meer aansloot bij haar passie: het onderwijs. Nu zit zij in het derde jaar van haar studie Academische Pabo, wat erg goed aansluit en handig is bij de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Haar kracht ligt vooral in de talen, maar ook geeft Anna bijles in o.a. Biologie, Scheikunde en Natuurkunde. Anna sport graag in haar vrije tijd en houdt van een directe aanpak.

 • Tim - Haarlem Bijdeles

  Tim - Oprichter en eigenaar

  Tim Koning heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond op de Vrije School in Haarlem. Hij heeft Sport Marketing afgerond aan de Johan Cruyff University en heeft zijn bachelor Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Tim heeft hierbij als specialisatie de klinische richting gekozen. Daarnaast heeft hij een master behaald in Sport- en Prestatiepsychologie. Deze master heeft veel raakvlakken met het onderwijs, hier gaat het immers ook om presteren. Nu is Tim sportpsycholoog bij YAAP. Samen met Michiel schreef hij het boek De Talentformule over het belang van plezier bij talentontwikkeling, iets wat dagelijks in de praktijk wordt gebracht op de huiswerkbegeleiding.

 • Michiel - Haarlem Bijdeles Haarlem

  Michiel - Oprichter en eigenaar

  Michiel van Schagen heeft vwo Cultuur & Maatschappij afgerond op de Vrije School in Haarlem. Daarna heeft hij Politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Michiel heeft zijn Master Internationale Betrekking Cum Laude afgerond. Daarna is hij gaan werken als docent op de universiteit, waar hij aan de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit en het University College Utrecht lessen geeft over Politicologie en Internationale Betrekkingen. Samen met Tim begon hij tijdens zijn studie in 2013 met het geven van bijlessen en huiswerkbegeleiding als zzp'er, onder de naam Haarlem Bijdeles. In de afgelopen jaren is Haarlem Bijdeles gegroeid naar meerdere vestiging, nu ook in Amsterdam West als Amsterdam Bijdeles.

Onze videos

Onze waarderingen

 • Leerlinge Rosa Ik ben superblij met mijn cijfers en ook heel blij met de hulp die ik heb gekregen!
 • Ouders Mick Zonder jullie goed zorgen en het continu in contact staan met Mick heeft hem op meerdere vlakken echt vooruit geholpen, dank.


 • Vader Daaf Dank voor de tomeloze inzet en hulp!
Bekijk alle referenties