Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

De docenten

 • Susan

  Susan Bradley heeft haar VWO Natuur & Gezondheid afgerond aan het ECL te Haarlem. Vervolgens heeft zij haar Bachelor Psychologie gehaald aan de Universiteit van Leiden en momenteel is zij daar bezig met haar Master School Psychology. Susan is tweetalig opgevoed en heeft haar Cambridge Proficiency level C2 gehaald. De sterke kanten van Susan zijn Engels, Nederlands, Aardrijskunde, Literatuur, Maatschappijleer, Wiskunde A, plannen en leren-leren. Sinds maart 2020 is Susan vestigingsmanager op de Wagenweg, waar zij met plezier de leerlingen begeleidt. Na haar master wil Susan als school psychologe aan de slag.

 • Dominique

  Dominique Israƫl heeft havo Economie & Maatschappij en Cultuur & Maatschappij afgerond op het Coornhert Lyceum. Dominique heeft na haar havo de studie Commerciƫle Economie afgerond en heeft toen een jaar gewerkt in deze branche. Ze merkte dat ze iets miste in het werkveld en is toen begonnen met de studie Toegepaste Psychologie. Momenteel schrijft ze haar scriptie voor Haarlem Bijdeles en onderzoekt ze of opvoedingsstijlen en de motivatie van leerlingen met elkaar samenhangen. Ze heeft al meerdere onderzoeken gedaan naar de motivatie van leerlingen en blijft dit een interessant onderwerp vinden. Dominique heeft de afgelopen vijf jaar gewerkt bij een andere huiswerkbegeleiding en heeft hier veel ervaring opgedaan. Nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging en is ze vestigingsmanager bij de Jansstraat.

 • Timo

  Timo Huitenga heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond op het ECL in Haarlem. Daarna heeft hij zijn bachelor diploma van International Business Administration gehaald aan de VU in Amsterdam en is momenteel bezig met de internationale master Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Na een uitwisseling tijdens zijn bachelor in Zuid Korea en 10 maanden in Canada te hebben gewoond is Engels zijn tweede moedertaal geworden. Naast Engels zijn de sterke vakken van Timo bedrijfseconomie, economie, wiskunde (A).

 • Tim - Haarlem Bijdeles

  Tim

  Tim Koning heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond op de Vrije School in Haarlem. Hij heeft Sport Marketing afgerond aan de Johan Cruyff University en heeft zijn bachelor Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Tim heeft hierbij als specialisatie de klinische richting gekozen. Daarnaast heeft hij een master behaald in Sport- en Prestatiepsychologie. Deze master heeft veel raakvlakken met het onderwijs, hier gaat het immers ook om presteren. Daarnaast is Tim actief geweest als invaldocent bij het Sancta Maria. Tim houdt zich binnen Haarlem Bijdeles voornamelijk bezig met het begeleiden van de docenten. Voor meer informatie zie ook www.timothykoning.nl

 • Alana

  Alana Evers heeft Economie & Maatschappij afgerond op het Montessori Lyceum Amsterdam. Zij heeft daarna 2 jaar afgerond van de Ayurveda Practitioner studie aan de Delight Academie in Amsterdam. Alana zit nu in een tussenjaar en wil haar persoonlijke ontwikkelingen verder verreiken en is klaar voor een nieuwe uitdaging bij Haarlem Bijdeles. De sterkste kanten van Alana zijn geschiedenis, aardrijkskunde, maatschappijleer en plannen.

 • Sacha

  Sacha Kolmer heeft VWO Natuur & Gezondheid en Natuur & Techniek afgerond op het Scala College te Alphen aan den Rijn. Daarna is ze begonnen aan haar Bachelor Psychologie aan de VU in Amsterdam. Momenteel zit ze in haar derde jaar en gaat zij afstuderen in de klinische richting. Sacha ziet het werken bij Haarlem Bijdeles als een nieuwe uitdaging. Haar kracht ligt bij de vakken Nederlands, Biologie en Wiskunde A & B.

 • Michiel - Haarlem Bijdeles Haarlem

  Michiel

  Michiel van Schagen heeft vwo Cultuur & Maatschappij afgerond op de Vrije School in Haarlem. Daarna heeft hij Politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Michiel heeft zijn Master Internationale Betrekking Cum Laude afgerond. Daarna is hij gaan werken als werkgroepdocent op de universiteit, waar hij werkgroepen Public Policy geeft aan studenten. Hij geeft de bijlessen in talen, geschiedenis en aardrijkskunde. Michiel geeft niet alleen bijlessen, hij helpt studenten ook met schrijfopdrachten en scripties.

 • Anna - Haarlem Bijdeles

  Anna

  Anna Kuit heeft vwo Natuur & Gezondheid afgerond op het Coornhert in Haarlem. Na een jaar criminologie gedaan te hebben aan de VU, koos Anna toch voor een studie die meer aansloot bij haar passie: het onderwijs. Nu zit zij in het derde jaar van haar studie Academische Pabo, wat erg goed aansluit en handig is bij de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Haar kracht ligt vooral in de talen, maar ook geeft Anna bijles in o.a. Biologie, Scheikunde en Natuurkunde. Anna sport graag in haar vrije tijd en houdt van een directe aanpak.

 • Karlijn

  Karlijn Verbraeken heeft vwo Cultuur & Maatschappij afgerond op ORS Lek en Linge in
  Culemborg. Momenteel zit zij in het laatste jaar van de Bachelor Politicologie en doet ze de
  minor Macroeconomics: International and Monetary Economics aan de Universiteit van
  Amsterdam. Naast haar studie geeft Karlijn al twee jaar bijles aan huis in Amsterdam.

 • Teun

  Teun Koning heeft vwo Natuur & Techniek cum laude afgerond op het Huygens College in Heerhugowaard. Daarna is Teun naar Groningen gegaan om daar te beginnen met de studie Wiskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Teun besloot na een jaar om voor een meer maatschappelijk betrokken studie te kiezen en is toen overgestapt naar Sociologie. Inmiddels heeft Teun zijn bachelor afgerond en is hij halverwege zijn master Social Networks in a Sustainable Society. Teun geeft al sinds zijn laatste jaar op de middelbare school bijles en doet dit nu al meer dan acht jaar. Teun is gespecialiseerd in wis-, natuur- en scheikunde, en statistiek. Na zijn master wil Teun het onderwijs in.

Onze videos

Onze waarderingen

 • Leerlinge Rosa Ik ben superblij met mijn cijfers en ook heel blij met de hulp die ik heb gekregen!
 • Leerlinge Rosa Ik ben superblij met mijn cijfers en ook heel blij met de hulp die ik heb gekregen!
 • Ouders Mick Zonder jullie goed zorgen en het continu in contact staan met Mick heeft hem op meerdere vlakken echt vooruit geholpen, dank.


Bekijk alle referenties