check-roundedchevron downchevron leftchevron up
Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

De docenten

Tim

Tim Koning heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond op de Vrije School in Haarlem. Hij heeft Sport Marketing afgerond aan de Johan Cruyff University en heeft zijn bachelor Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Tim heeft hierbij als specialisatie de klinische richting gekozen. Daarnaast heeft hij een master behaald in Sport- en Prestatiepsychologie. Deze master heeft veel raakvlakken met het onderwijs, hier gaat het immers ook om presteren. Daarnaast is Tim actief geweest als invaldocent bij het Sancta Maria. Tim is onze rainman, de man van de cijfers. Vakken waarin Tim bijles geeft zijn o.a. Wiskunde, Economie, Natuurkunde, M&O en Scheikunde.

Michiel

Michiel van Schagen heeft vwo Cultuur & Maatschappij afgerond op de Vrije School in Haarlem. Daarna heeft hij Politicologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Michiel heeft zijn Master Internationale Betrekking Cum Laude afgerond. Daarna is hij gaan werken als werkgroepdocent op de universiteit, waar hij werkgroepen Public Policy geeft aan studenten. Hij geeft de bijlessen in talen, geschiedenis en aardrijkskunde. Michiel geeft niet alleen bijlessen, hij helpt studenten ook met schrijfopdrachten en scripties.

Anna

Anna Kuit heeft vwo Natuur & Gezondheid afgerond op het Coornhert in Haarlem. Na een jaar criminologie gedaan te hebben aan de VU, koos Anna toch voor een studie die meer aansloot bij haar passie: het onderwijs. Nu zit zij in het derde jaar van haar studie Academische Pabo, wat erg goed aansluit en handig is bij de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Haar kracht ligt vooral in de talen, maar ook geeft Anna bijles in o.a. Biologie, Scheikunde en Natuurkunde. Anna sport graag in haar vrije tijd en houdt van een directe aanpak.

Wouter

Wouter van Diepen heeft havo Economie & Maatschappij afgerond op het Mendel College in Haarlem. Wouter studeert momenteel aan de docentenopleiding waar hij als tweedegraads Economie docent wordt opgeleid. Wouter leert hier om te gaan met de didactische kant van het onderwijs maar ook het pedagogisch begeleiden van kinderen. Wouter heeft de afgelopen drie jaar op meerdere middelbare scholen in Amsterdam, Haarlem en Zaandam stage gelopen om zodoende de nodige ervaring op te doen. Wouter loopt momenteel stage bij het Ichtus College en is vestigingsmanager van de Jansstraat.

Max

Max Mol heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond aan het Sancta Maria in Haarlem. In Den Haag is hij vervolgens Communicatie & Multimedia Design gaan studeren. Tijdens deze studie is hij al begonnen met bijles en huiswerkbegeleiding te geven in de buurt van Den Haag en Leiden. Na zijn HBO Bachelor is hij in Amsterdam gestart met de master Bestuurskunde. De sterkste kanten van Max zijn Geschiedenis, Engels en planning.

Milou

Milou heeft vwo Cultuur & Maatschappij afgerond op College Hageveld. Daarna heeft zij een Bachelor Sociale en Culturele Antropologie gedaan op de VU in Amsterdam. Na een tijdje ervaring opgedaan te hebben in het onderwijs (één op één en voor de klas) richtte ze zich op haar passie en volgde een aantal coachingsopleidingen. Nu werkt ze al ruim 5 jaar met veel plezier als zelfstandig levens- en loopbaancoach en trainer met tieners en volwassenen. Sinds dit schooljaar is ze vestigingsmanager op de Wagenweg. Haar coachingservaring zet ze ook in bij de begeleiding van de leerlingen. Naast het ontwikkelen van de schoolvaardigheden zal zij zich dan ook focussen op een stukje persoonlijke ontwikkeling.

Timo

Timo Huitenga heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond op het ECL in Haarlem. Daarna is hij International Business Administration gaan studeren op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Een Engelstalige studie waarvoor hij ook een half jaar een uitwisseling in Seoul, Zuid Korea heeft gedaan. Naast Engels, ligt zijn expertise bij de vakken van de E&M richting zoals Wiskunde A, Economie en Management & Organisatie.

Duke

Duke heeft vwo Natuur & Gezondheid afgerond aan het Stedelijk Gymnasium in Haarlem. Na een gapyear in Zuid-Amerika heeft hij de bachelor Beta-Gamma afgerond aan de UvA met een specialisatie in ecologie en heeft vervolgens ook een bachelor Bouwkunde aan de TU Delft gehaald. Naast zijn werk als architect helpt hij met plezier de leerlingen enkele middagen in de week en is vooral goed in de exacte vakken: wiskunde, natuurkunde, biologie en scheikunde.

Isaya

Isaya Wullings heeft vwo Economie & Maatschappij afgerond op het ECL in Haarlem. Zij zit nu in het laatste jaar van de Bachelor Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en heeft vorig jaar de minor Preventieve Jeugdhulp en Opvoeding afgerond. Hier heeft zij veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen, wat goed aansluit bij het geven van huiswerkbegeleiding en bijlessen. Naast haar studie heeft zij haar Franse taalvaardigheidsdiploma C1 behaald.

Teun

Teun Koning heeft vwo Natuur & Techniek cum laude afgerond op het Huygens College in Heerhugowaard. Daarna is Teun naar Groningen gegaan om daar te beginnen met de studie Wiskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Teun besloot na een jaar om voor een meer maatschappelijk betrokken studie te kiezen en is toen overgestapt naar Sociologie. Inmiddels heeft Teun zijn bachelor afgerond en is hij halverwege zijn master Social Networks in a Sustainable Society. Teun geeft al sinds zijn laatste jaar op de middelbare school bijles en doet dit nu al meer dan acht jaar. Teun is gespecialiseerd in wis-, natuur- en scheikunde, en statistiek. Na zijn master wil Teun het onderwijs in.

Susan

Susan Bradley heeft haar VWO Natuur & Gezondheid afgerond aan het ECL in Haarlem. Vervolgens heeft zij haar Bachelor Psychologie gehaald aan de Universiteit van Leiden en momenteel is zij daar bezig met haar Master School Psychology. Susan focust zich op leerlingen met gedrags- en leerproblemen, met als primaire doel om leerlingen zowel academisch als emotioneel te ondersteunen. Susan is tweetalig opgevoed en heeft haar Cambridge Proficiency level C2 gehaald. Ze heeft op verschillende (speciaal onderwijs) basisschoolscholen gewerkt als onderwijsassistente en geeft momenteel ‘stress-les’ op verschillende middelbare scholen. De sterke kanten van Susan zijn Engels, Nederlands, Aardrijskunde, Literatuur, Wiskunde A, stress-management en plannen.