Haarlem Bijdeles - Huiswerkbegeleiding Haarlem

De docenten

 • Sandra - Vestigingsmanager

  Sandra Nieuwland voltooide vier jaar geleden haar vwo-opleiding aan het Lyceum Sancta
  Maria. Daarna is ze een bachelor European Studies met Italiaans aan de Universiteit van
  Amsterdam gaan studeren. Momenteel rondt Sandra haar Master Identity and Integration af,
  waar ze zich specialiseert in de culturele integratie van Europese lidstaten. Sandra hoopt om
  nog voor haar 23e verjaardag een masterdiploma te kunnen behalen en om later voor de
  Franse ambassade te mogen werken. Zeven jaar geleden is ze gestart met het geven van
  bijlessen Frans. Later werden dat bijna alle vakken en begon ze een passie te ontwikkelen
  voor het lesgeven. Als huiswerkbegeleidster houdt Sandra van aanpakken en hoopt ze haar
  leerlingen mee te kunnen geven dat het niet erg is om soms te vallen. Ze is immers zelf ook
  ooit blijven zitten op geschiedenis en maatschappijleer, de vakken die het meest lijken op wat
  ze nu studeert!

 • Anna - Haarlem Bijdeles

  Anna - Docent

  Anna Kuit heeft vwo Natuur & Gezondheid afgerond op het Coornhert in Haarlem. Na een jaar criminologie gedaan te hebben aan de VU, koos Anna toch voor een studie die meer aansloot bij haar passie: het onderwijs. Nu zit zij in het derde jaar van haar studie Academische Pabo, wat erg goed aansluit en handig is bij de huiswerkbegeleiding en de bijlessen. Haar kracht ligt vooral in de talen, maar ook geeft Anna bijles in o.a. Biologie, Scheikunde en Natuurkunde. Anna sport graag in haar vrije tijd en houdt van een directe aanpak.

 • Babet - Docent

  Babet Mooren heeft havo Cultuur & Maatschappij afgerond op het Haarlemmermeer Lyceum in Hoofddorp. Na een jaar de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie, kwam Babet erachter dat dit niet goed bij haar paste. Ze besloot om voor 8 maanden een studie Spaans te gaan volgen in Barcelona. Bij terugkomst was ze er zeker van dat dit haar passie was. Ze heeft zich aangemeld voor de opleiding docent Spaans waar ze volgend jaar mee zal starten. Ze heeft een passie voor nieuwe talen leren en gaf tijdens de middelbare school al bijles in Nederlands, Engels en Frans.

 • Juul - Docent

  Juul geeft les op de huiswerkklas.

 • Gideon - Eigenaar

  Gideon Beeftink heeft een moeizame schooltijd gehad. Hij had moeite met lezen, spellen, leren, concentreren en was niet zelfverzekerd. Met de gedachte dat onderwijs veel soepeler kan verlopen, heeft hij Huiswerkbegeleiding Haarlem opgericht. Hij is gaan luisteren naar ouders en gaan werken met leerlingen.

  Om te voorkomen dat leerlingen en ouders niet hetzelfde pad hoeven te bewandelen als hij, heeft hij allerlei gereedschappen ontwikkeld: De Leerscan, de Excelleerscan, De Hyperfocus top 10, enz. Met deze gereedschappen krijgen ouders en leerlingen antwoorden op de vragen die ontstaan in het huidige onderwijs.

  Veel van de leerlingen die hij heeft begeleid liepen tegen dezelfde problemen aan als hij. Onderwijs moet mensen opbouwen, niet afbreken. Dat lijkt nu wel het geval te zijn.

  Met Haarlem Bij de Les, Huiswerkbegeleiding Haarlem en Moeiteloos Leren bouwt hij aan een gezonde onderwijstoekomst. Onderwijs dat werkt voor iedereen.

Onze waarderingen

 • Leerlinge Rosa Ik ben superblij met mijn cijfers en ook heel blij met de hulp die ik heb gekregen!
 • Ouders Mick Zonder jullie goed zorgen en het continu in contact staan met Mick heeft hem op meerdere vlakken echt vooruit geholpen, dank.


 • Vader Daaf Dank voor de tomeloze inzet en hulp!
Bekijk alle referenties